Sembla que tot i els problemes que ha tingut durant tota la temporada amb la seva marca de motos, Gas-Gas, que va fer suspensió de pagaments, Adam Raga ha trobat la manera de superar la tirania de Toni Bou durant l'últim mes de competició. El pilot d'Ulldecona, que ja va vèncer en la segona cursa a França i en els dues de Sant Julià de Lòria del Mundial, ahir va repetir la jugada a la mateixa localitat andorrana en guanyar la cursa del Campionat d'Espanya a l'aire lliure i reforçar el seu liderat. Raga, a més, va completar el recorregut sense cometre cap penalització, la qual cosa dóna la raó a l'actual campió, que es va queixar de l'excessiva facilitat de les zones.

Una errada que es paga

D'aquesta manera, els dotze trams van deixar Bou a expenses de qualsevol petita errada. Aquesta va arribar en la primera passada a les zones, amb un punt en dues d'elles. Tot i fer el segon recorregut sense cometre cap error, el mal ja estava fet i Raga, que es troba en un gran moment, va aprofitar-ho per mantenir-se sòlid, fer zero a tot arreu i aconseguir la victòria.

En l'habitual lluita per la tercera posició entre Albert Cabestany i Jeroni Fajardo aquest cop en va sortir triomfador el pilot tarragoní que, de tota manera, es manté quart a la classificació general, darrere del gironí.

Bou va lamentar que "un altre cop ens hem trobat un trial molt, molt fàcil. I per guanyar la cursa gairebé hi ha hagut una loteria. L'Adam ho ha fet molt bé i no ha fallat. Hem tingut un dubte a l'última zona, però al final l'han donat com a guanyador".

De tota manera, "cal ser positius. Cal pensar en la propera cursa. Ara tindrem uns dies per preparar la següent cursa, la del Mundial als Estats Units" el cap de setmana del 25 i 26 de juliol.