El mes de juliol de cada any hi ha a Solsona, un esdeveniment de primer nivell relacionat amb el bàsquet. El Campus Èlite Jove es troba ja en marxa en la seva edició número 29 i continua exhibint la seva aposta per la tecnificació: els grups reduïts de jugadors, amb els quals poder treballar els aspectes individuals amb unes condicions el màxim d'òptimes. L'activitat es fa als dos pavellons de Solsona.

Jordi Serra, que actualment és el director d'Èlite, detalla que "tenim jugadors que venen recomanats per entrenadors que han estat ja en anteriors edicions del campus. Hi ha uns places limitades que són de 72 per cadascun dels tres torns que fem". El primer que s'ha fet l'han dedicat a jugadors júniors, els que són nascuts els anys 1997 i 1998 (hi ha la inclusió d'algunes cadets del 98). Ahir va començar el segon dels torns, que es perllongarà fins el dia 18, per als infantils dels anys 2001 i 2002. El tercer i darrer dels torns serà del 19 al 25 de juliol i serà per als cadets del 1999 i 2000.

Entre els jugadors que hi haurà enguany cal esmentar que vénen del Barça, del Bàsquet Manresa, de la Penya, del CAI Saragossa, del Reial Madrid, l'Estudiantes o bé del Fuenlabrada. Serra comenta que "tenim també nois estrangers, de Lituània, d'Anglaterra, d'Escòcia o d'Hongria d'on ens arribat també un dels entrenadors".