El debat calent de les darreres setmanes al voltant del procés electoral del CN Sallent (Associació Sallentina de Cultura Física) va culminar ahir amb les eleccions a la presidència. La figura del nou màxim dirigent de l'entitat sallentina estava en joc entre Joan Escaler i Valentí Escayola, dues persones que van coincidir com a president i vicepresident, respectivament, a la directiva dels darrers anys, encapçalant ara les dues candidatures presentades.

Els socis van escollir, gairebé pel doble de vots, Valentí Escayola per dirigir l'entitat els propers sis anys. El nou president va tenir el suport de 181 vots, mentre que el seu oponent (ahir no va ser a Sallent perquè està de viatge) en va obtenir 92 dels 273 vots vàlids (en total van emetre el vot 278 socis dels 831 que podien fer-ho).

Valentí Escayola reconeixia a Regió7 que "pensàvem que les votacions serien més ajustades. De tota manera, mentre anàvem veient quina gent s'acostava a votar vèiem més clares les possibilitats de guanyar, ja que aquí tots ens coneixem". Tot i la tensió que s'havia viscut les darreres jornades, ahir no es va registrar cap incidència important només "petites coses sense transcendència", admetia Escayola, que va afegir que "ara ens sentim responsables del club per fer tot allò que hem promès, això sí, tenint en compte que els recursos són els que són".