El britànic Chris Froome es manté líder del Tour de França després de superar la última contrarellotge de tota la prova, la per equips que es va fer ahir. La distància de la prova, només 28 quilòmetres, va evitar que hi hagués grans diferències a la general. La victòria va ser per al BMC de Tejay van Garderen, però només amb un segon de diferència sobre l'Sky de Froome, que manté el malloc groc amb dotze segons de marge.

Pel que fa als equips dels favorits, el Movistar de Nairo Quintana només va perdre quatre segons, el Tinkoff d'Alberto Contador, 28 i l'Astana de Vincenzo Nibali, 35. El colombià i l'italià han perdut prop de dos minuts respecte el líder en aquesta primera setmana i Contador, un.

Froome va dir ahir, en canvi, que "el meu principal rival és Tejay, que és només a dotze segons. He de vigilar-lo perquè és qui és més a prop a la general". El britànic es va mostrar content de tenir el mallot groc a aquestes alçades, just abans del primer dia de descans.

Per la seva banda, Contador va apuntar que "ja veurem com es troba tothom a la muntanya. Crec que és un Tour en què passarà de tot i tothom tindrà dies dolents. Esperem que nosaltres no. Es guanyarà per regularitat".