Núria Picas va demostrar el seu gran estat de forma i va imposar-se a la Buff Èpic Run celebrada al parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'atleta manresana va cobrir els 105 quilòmetres del traçat i els 7.000 metres de desnivell en un temps de 17 hores i 35 minuts.

Amb aquesta victòria Picas va revalidar el triomf obtingut l'any passat i, a més, va acabar en una meritòria sisena plaça a la general. Al final de la cursa reconeixia que s'havia "trobat molt còmode durant la prova, en un traçat que m'agrada molt". L'atleta manresana va continuar afegint que "malgrat la calor he pogut menjar i beure bé i he anat avançant durant tot el dia. He sortit menys ràpida que en l'edició de l'any passat per poder gestionar bé l'esforç al llarg de la prova i al final tot aquest treball va donar els seus fruits".

En categoria masculina la prova la va guanyar l'atleta alacantí Sebas Sánchez, seguit ben a prop de Gerard Morales, segon classificat. D'altra banda el berguedà Pol Bartoló es va haver de retirar al quilòmetre 68.5 de la cursa degut a una caiguda.