El Club Esquaix i Atlètic Castellet va organitzar la segona edició dels 10 km nocturns de Vallhonesta a Sant Vicenç de Castellet. La prova, en la modalitat d'entrenament trailrunning, va ser un èxit de participació amb més de 300 atletes que van prendre la sortida.

Els participants van poder gaudir del circuit de la cursa oficial d'una manera molt especial, a la llum de la lluna. Tot i ser una sessió preparatòria, els primers corredors van creuar la meta en 43 minuts, tot i tenint en compte la duresa del traçat amb 840 metres de desnivell.

A l'arribada, tothom va poder gaudir d'un refrigeri i d'un concert de rock a càrrec del grup Crit. Els organitzadors van rebre el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç, del Gimnàs Marca, de la Fusteria Prat, d'Alfiesport, Corrertrail, del Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet, i molt especialmente d'un grup de voluntaris.

De cara a la cursa oficial dels 10 km de Vallhonesta i les curses infantils paral·leles, que es celebraran el dia 20 de setembre, el Club Esquaix i Atlètic Castellet ja té obertes les incripcions a la web de l'entitat: www.ceac.cat.