Alguns centenars d'aficionats del Reial Madrid van demanar, ahir, la dimissió del president de l'entitat, Florentino Pérez, minuts abans de l'inici de l'acte oficial de comiat del porter Iker Casillas. Així mateix, els seguidors blancs van dedicar càntics d'ànim al ja exjugador del Madrid, traspassat al Porto després de 16 temporades en el primer equip madridista. Atès el gran nombre d'aficionats, el club va decidir obrir les portes del Bernabéu, on van ser saludats des de la gespa per Casillas, que es va poder fotografiar amb els dinou trofeus aconseguits.

Florentino Pérez, a l'acte institucional que va tenir lloc a la llotja d'honor del Bernabéu, va explicar que "ningú no ha demanat a Casillas que deixi el club. És el desig del jugador d'emprendre una nova etapa. El porter ens va traslladar el seu desig i nosaltres ho hem acceptat". El president blanc va justificar la seva compareixença per l'aparició "d'informacions confuses en els mitjans de comunicació".

"M'hauria agradat que Casillas hagués acabat la seva carrera aquí", va comentar Pérez, i va afegir, sobre la possibilitat que sigui David de Gea qui substitueixi Casillas, que "pertany a un club amic i nosaltres, mentre sigui en un club amic, no tenim res a opinar".