La manresana Teresa Forn i el corredor de Centelles Xavier Muxach (Rios Running les Franqueses) van aconseguir el segon lloc en el Campionat de Catalunya d'ultra trails per equips mixtos, en el marc de l'Ultra Trail del Cadí, prova de 80 km celebrada aquest cap de setmana. El temps de la parella Forn-Muxach va ser de 15h 28'11'', que va servir a Forn per ser la tercera classificada entre les fèmines.

La sortida es va donar al passeig de la Seu d'Urgell i els corredors van resseguir el Parc Natural del Cadí-Moixeró amb pas per la Bastida, Coll de Creus, Adraén, Cap de la Fesa, Prat d'Aguiló, Estana i Ansovell abans de la meta a la Seu d'Urgell. La competició va estar marcada per la forta calor, que va fer que molts dels participants no poguessin acabar el traçat previst, que tenia un desnivell acumulat d'uns 4.700 metres.