El propietari de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, Xavier Gabriel, és l'alternativa de Josep Vives a la presidència del Bàsquet Manresa. Des que va sorgir el nom de Jaume Arnau com a possible nou president, avalat sobretot per l'Ajuntament i en particular per l'alcalde Valentí Junyent, des del club sempre s'ha afirmat que hi ha altres candidats, i Xavier Gabriel és l'aposta de Vives.

Un cop confirmada l'esponsorització d'Iberpotash per a les properes tres temporades i, per tant, resolts en part els problemes econòmics de cara al futur, el Bàsquet Manresa té sobre la taula la decisió de qui ha de rellevar Josep Vives com a president i posteriorment començar a treballar en aspectes més esportius com ara la contractació de l'entrenador (molt possiblement el basc Ibon Navarro) i la confecció de la plantilla per defensar-se a la lliga ACB amb total garantia.

Xavier Gabriel ha rebut la proposta i ara és ell qui ha de decidir si accepta el càrrec de president, que aniria lligat a altres oferiments que li ha fet el Bàsquet Manresa. Un d'ells, posar el nom de La Bruixa d'Or al pavelló Nou Congost, i l'altre, situar un gran anunci de l'administració de loteries a la part central de la pista de joc. Tot això, a canvi de mantenir l'esponsorització de La Bruixa d'Or, encara que en aquest cas com a patrocini secundari darrere d'Iberpotash. En el supòsit que Xavier Gabriel agafi la presidència del Bàsquet Manresa, es preveu la possibilitat que Jaume Arnau, l'altre candidat, tingui el càrrec de director general, i Carles Sixto es mantingui com a gerent per portar els comptes de l'entitat.