En la 23a edició del torneig Vòlei Sorra d'Igualada es van poder jugar 500 partits en unes bones condicions climatològiques i amb un èxit d'afluència, amb un gran nombre de persones que es van desplaçar al Parc Valldaura per seguir el campionat.

La capital anoienca continua acollint un torneig que és una referència a tot el territori català. Els guanyadors de les diferents categories van ser els següents: l'equip 4mes2 en el 4x4 femení obert; Shalke nos vamos en 4x4 masculí obert; Las madreos en el 4x4 mixt obert; Emmaishaen el 2x2 femení obert; Tango y diesel en el 2x2 masculí obert; Genis i Lisa en el 2x2 mixt obert; Aparicios partnersen 4x4 femení elit; Se ha perdido un crío en 4x4 masculí elit; Ai mare en 4x4 mixt elit; Casanovas-Jimenezen 2x2 femení elit; Blanco-González en masculí elit; Pegados en 2x2 mixt elit; Chicle chips en 4x4 infantil i cadet femení; Que culasooos en 4x4 juvenil femení; i Humils en 4x4 juvenil mixt.

Aquesta 23a edició va tornar a tenir un nivell de joc molt alt per part de tots els participants, amb alguns partits espectaculars per a tots els espectadors que es van apropar a veure el torneig a les pistes de sorra del Parc Valldaura.