La jove nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès no va poder continuar la seva ratxa de victòries en els Campionats del Món de natació adaptada que es disputen a Glasgow. Ahir va tenir la decepció gran al matí, ja que no es va poder classificar per a la final dels 50 metres lliures de la categoria S9. A la tarda, va ser a la final dels relleus 4x100 metres de 43 punts i va aconseguir una bona cinquena posició, dins les expectatives previstes.

Al matí, Marquès va quedar fora de la final dels 50 metres per només 11 centèsimes. Va ser el temps d'avantatge que li va treure la xinesa Ping Lin en la seva sèrie. L'esportista del Baix Nord va acabar la seva actuació amb un temps de 30.65.

Ja a la tarda, va formar part de l'equip de 4x100 metres. Entre els coeficients de les quatre nedadores no poden sumar més de 43 punts, la qual cosa significa que algunes tenen una discapacitat més severa que d'altres.