Un any més, i ja en són set, el Club Atlètic Manresa ha organitzat el Memorial Julio Álvarez de llançaments. Va ser ahir a les pistes municipals del Congost amb la presència de destacats especialistes en les diferents modalitats.

Berta Castells, amb un bon llançament de 68,32 metres en martell, va aconseguir la millor marca femenina del concurs organitzat per l'Avinent CA Manresa; aquesta distància s'apropa a les millors marques assolides per Castells aquesta temporada. Cal recordar que fa uns quants anys, en aquesta mateixa competició, Castells va aconseguir el rècord d'Espanya amb 69,59 m. Absent el malagueny Borja Vivas per lesió, el pes va ser per a Daniel Martínez, que és d'Albacete tot i que competeix pel Pamplona At. Martínez va fer un millor llançament de 17,95 metres (guanyador del concurs), seguit de prop del català del FC Barcelona José Javier Ortega, amb 17,48 metres.

En el disc femení es va imposar Haja Gerewu (FC Barcelona), amb 48,04 metres, i en el masculí, el primer classificat va ser Albert Herrero (CA Montornès), amb 44,55 metres. El martell masculí el va dominar Pedro José Martín (FC Barcelona), amb 66,87 metres; en aquesta prova va destacar el jove de l'Avinent David Martín, que va fer dos llançaments superiors als 60 metres (el millor va ser de 64,85).