L'Egiba ha tancat una de les temporades més exitoses. A la localitat extremenya de Càceres, els gimnastes del club van competir en el Campionat d'Espanya de gimnàstica artística femenina i masculina, amb la participació dels millors especialistes estatals de totes les categories. En aquesta competició, l'Egiba va sumar 35 medalles i es va proclamar campió clubs en nivell 6 femení.

En categoria femenina, les gimnastes més petites de nivell 1 van fer una bona competició: Bruna Rovira va ser 5a a la general, aconseguint l'or en salt i el bronze en paral·leles; Marta Cano fou 10a i Aithana Ramírez 12a i plata en salt. En nivell 2 Gloria Calm va pujar al tercer esglaó del podi; Stefania Baiasu va aconseguir la 5a posició, Ona Sánchez la 20a i Roxy Filip la 31a. Berta Monteagudo va fer una magnífica competició aconseguint ser subcampiona d'Espanya, obtenint l'or a barra i el bronze a paral·leles i a terra.

En nivell 6, Mar Palliso va ser també subcampiona aconseguint l'or a terra; Iris Ramírez va ser 13a, Lorena Medina Cobos 14a i bronze en terra, i Victòria Luengo va obtenir la 26a posició. L'equip format per elles quatre ha estat l'equip campió d'Espanya de clubs. En nivell 7, Andrea Carmona Raya va ser subcampiona i va aconseguir l'or en terra; Janina Jo va ser 5a i es va endur el bronze a barra. En nivell 9, Laura Valero Combelle, que era el primer any que competia en aquesta categoria, va aconseguir la 9a posició.

Els nois també destaquen

Pel que fa a l'apartat masculí, Marçal Ballesteros en nivell 3, va aconseguir una bona 12a posició a la general. Àlex Guerra, en nivell 4, va ser quart i va aconseguir l'or en anelles, i el bronze en terra i salt. En nivell 5 Gerard Ballesteros va ser 14è; Aitor Gómez 16è, i va aconseguir el bronze en paral·leles; Álvaro Giraldez va ser 24è, i Arnau Delgado 35a. En nivell 6 Marti Flores fou 5è i va aconseguir la plata a barra i el bronze a terra, i Jordi March va aconseguir la 9a posició. En nivell 7, Pau Bermúdez va ser 4t i es va endur la plata en paral·leles i el bronze en barra, i Fidel Serra va quedar en 7è i es va endur l'or a terra i el bronze a salt. En nivell 8, Thierno Boubacar Diallo va ser tercer a la general i va aconseguir l'or a barra i la plata a paral·leles i a cavall d'arcs; Viktor Lazarenko fou 6è i va obtenir el bronze en anelles i paral·leles. I en 10 Kevin Traïd va quedar 7è a la general, reivindicant les seves ganes per aconseguir una plaça per als Jocs Olímpics de Brasil 2016.

Dins la mateixa competició de Càceres es va celebrar el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques, on Catalunya es va imposar a la resta de comunitats. Les gimnastes de l'Egiba van ser fonamentals per aconseguir aquest triomf, ja que per la classificació s'atribuïa la millor gimnasta de cada comunitat de totes les categories, en el cas de l'entitat manresana, Berta Monteagudo en benjamí, Mar Palliso en aleví i Andrea Carmona a infantil.