La nedadora del CN Martorell Núria Marquès continua la seva brillant actuació als Mundials de Natació adaptada que s'estan disputant a Glasgow (Escòcia) en la categoria d'S9 i ahir es va penjar ja quarta medalla del campionat (primera de plata) en acabar en segona posició als 400 metres lliures amb un temps 4:49.47, a deu segons de la guanyadora, la britànica Tully Kearney. L'holandesa Manon Vermarien va acabar tercera amb un temps de 4:53.80. Des d'un bon inici la nedadora de Castellví de Rosanes va saber mantenir el segon lloc.

La britànica Kearney va marcar les distàncies des d'un bon principi i la lluita estava en defensar la segona posició davant de Vermarien ide la nord-americana Hannah Aspden, que finalment va acabar en quarta posició. No va ser fins a partir dels 100 metres quan Marquès va començar a marcar certes diferències amb les seves rivals. Superava a Vermarien per 67 dècimes i a l'americana per gairebé quatre segons. Kearney s'allunyava a gairebé tres segons i el primer lloc semblava gairebé una utopia.

Finalment, després d'uns darrers 250 metres nedats a un alt nivell, Marquès va acabar assegurant la segona plaça i va superar a Vermarien per quatre segons (4:49.47) i a Aspden per sis (4:44.76). La nedadora del Baix Llobregat Nord tancarà avui la seva participació al Mundial ambla disputa dels 4x100 estils on l'equip espanyol competirà amb Xina, Estats Units, Gran Bretanya, Austràlia, Rússia, Canadà i Nova Zelanda.