El britànic del MTN-Qhubeka Stephen Cummings es va imposar en la catorzena etapa del Tour. El ciclista veterà de 34 anys va alçar els braços davant dels francesos Romain Bardet i Thibaut Pinot.

L'etapa de 178,5 quilòmetres entre Rodez i Mende, amb una ascensió final molt complicada a Sauveterre, que va ser clau perquè el colombià Nairo Quintana es col·loqués en el segon lloc de la general. Quintana va provar sort en la darrera ascensió i juntament amb el poderós líder de l'Sky, Chris Froome, van aconseguir esgarrapar segons entre els favorits. Avui, 183 quilòmetres entre Mende i Valence, una etapa amb només un port de segona categoria a 56 quilòmetres pel final. Els velocistes tindran una nova oportunitat per aixecar els braços al Tour.