L'expedició del FC Barcelona tenia previst arribar a última hora d'ahir a la nit a Los Angeles, primera de tres ciutats que els jugadors i tècnics visitaran durant els propers deu dies per dur a terme una gira amb la qual preparar la propera temporada i satisfer compromisos comercials. Un total de 24 homes, amb les úniques baixes de Neymar, Alves, Bravo, Messi i Mascherano i amb la presència dels jugadors del filial José Aurelio Suárez, Halilovic, Gumbau i Samper, van marxar ahir al matí de l'aeroport del Prat en un avió de la companyia Atlas Air.

El cap de l'expedició és Albert Soler, que ho serà fins que s'hi incorpori Josep Maria Bartomeu, que avui a la tarda ha de prendre possessió del càrrec. D'entre els 121 expedicionaris va destacar la família del tècnic, Luis Enrique, que va viatjar amb la seva dona i els seus tres fills.

El Barça juga contra Los Angeles Galaxy, al a ciutat californiana, la matinada de dimecres, contra el Manchester United dissabte a la nit a San Francisco i davant del Chelsea la matinada del dimecres 29, a Washington DC.