Els combinats de Bolívia i Marroc disputaran, dissabte, la final del Mundialet Intercultural 2015 al Nou Estadi del Congost després de derrotar, respectivament, a Argentina i Senegal a les semifinals d'ahir.

En el primer partit, Bolívia va vèncer per un ajustat 3 a 2. Els partit va tenir una arrancada favorable als bolivians, que manaven al descans per 2 a 0. A la represa, semblava que Bolívia tenia el control amb un joc sense massa ritme, però en la recta final del matx, dos gols en cinc minuts dels argentins va posar emoció en el desenllaç final. Amb el 2 a 2, els dos equips van buscar el triomf i després de dues molt bones oportunitats d'Argentina va ser Bolívia qui va marcar el que seria definitiu 3 a 2. Tot i això, el conjunt argentí no es va rendir i va continuar assetjant la porteria rival, tot i que cada cop amb menys arguments, com ara penjant pilotes que no van complicar massa la defensa boliviana.

En la segona semifinal, Marroc va vèncer per 2 a 1 a Senegal. A la primera part, tot i les intencions del Marroc de portar el ritme, la veritat es que van haver-hi poques jugades de perill fins que una errada del porter de Senegal va ser el detonant d'un penal a favor del Marroc (1-0). A la represa, el joc es va animar i Senegal va empatar. Amb l'1 a 1 cap dels dos conjunts va arriscar massa fins que en un contracop, els marroquins van desfer l'empat en una acció de contracop al minut 88.

El proper cap de setmana estan programats els partits finals d'aquest Mundialet, que compleix la dotzena edició a Manresa. Així, dissabte a les 17 h, duel pel tercer i quart lloc; a les 18.40 h, finals de veterans i fèmines (futbol7) i a les 20 h, la gran final. Ja diumenge serà el torn del futbol base (futbol7), amb les finalíssimes corresponents: a les 17 h, tercer i quart lloc cadet i infantil, a les 18 h, lluita per la tercera pla aleví i benjamí, a les 19 h finals aleví i benjamí i a les 20 h, finals cadet i infantil.