L'ACB va tancar ahir el seu període de presentació d'ofertes a jugadors subjectes a dret de tempteig amb la tercera i última que s'ha dut a terme durant aquests dies. El Dominion Bilbao va presentar-la pel base nord-americà Clevin Hannah, que la temporada passada va jugar al DKV Joventut. Ara, el conjunt badaloní té cinc dies naturals, fins al proper divendres a les dotze de la nit, per igualar l'oferta o bé perdrà els drets sobre aquest jugador. Hannah va debutar a l'ACB la temporada passada provinent del Nancy amb mitjanes de 10,2 punts, 2,4 assistències i 8,7 de valoració mitjana.

Es tracta de la tercera oferta per jugadors subjectes a tempteig i, com en les dues anteriors, té moltes possibilitats de prosperar. Una era la de l'Iberostar Tenerife pel base de l'ICL Manresa Davin White i l'altra, la del FC Barcelona pel jugador del València Basket Pau Ribas.

Alguns dels jugadors que es trobaven en aquesta llista van acceptar ofertes d'equips estrangers abans que finalitzés aquest període. Per exemple, Marko Todorovic i Quino Colom, que la temporada passada, precisament, van jugar al Bilbao, aquesta ho faran al Khimki i Unics Kazan, respectivament. D'altres, com l'australià Chris Goulding, del CAI, han tornat a casa, en concret al Melbourne United.