La victòria se li va resistir aquest cap de setmana a la igualadina Laura Orgué a les Dolomites, la mítica cita del calendari de trail running amb un Quilòmetre Vertical i la Skyrace. L'atleta del Salomon Etixx Team i Suunto va firmar un gran cap de setmana, en el que no va baixar del podi: divendres va ser tercera en el duríssim Quilòmetre Vertical (en el que té el rècord) i ahir va ser subcampiona d'una Skyrace igualment exigent.

Un sol minut va separar Orgué de la vencedora ahir a les Dolomites, la nord-americana Megan Kimmel, amb un temps de 2 hores, 25 minuts i 27 segons, nou rècord de la prova. Més de 300 atletes van participar en aquesta cursa als Alps italians de 22 km amb un desnivell positiu de 1.750 metres, només apte per excel·lents corredors. La prova s'ha disputat a un gran ritme, com demostra el fet que la guanyadora va superar el rècord que havia aconseguit l'any passat Orgué.