La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès (CN Martorell) va tancar ahir la seva destacada participació en els Campionats del Món de natació adaptada que s'han disputat durant tota la setmana a Glasgow. Va fer-ho amb un sisè lloc formant part del relleu estatals dels 4 x100 estils, acompanyant a Sarai Gascón, Hernández Santos i Teresa Perales, que van realitzar un temps de 5.07.20. La primera posició en aquesta darrera prova de la competició mundialista va ser per a l'equip de la Gran Bretanya amb 4,52,89, seguida d'Austràlia amb 4.53.80 i de Rússia amb 4.56.66.

Cal recordar que Núria Marquès ha aconseguit sumar quatre medalles en la seva primera participació en uns mundials de natació adaptada. Va ser plata en els 400 lliures S9 i bronze en els 100 papallona, 100 esquena i 100 lliures. Va completar la seva actuació amb una cinquena posició amb el relleu 4x100 lliures.