A punt de començar la pretemporada, el primer equip del CF Igualada afronta amb moltes ganes i amb canvis importants un nou any que confia que servirà per assentar les bases del projecte esportiu del club a mig termini i aconseguir fer una bona temporada. L'equip començarà els entrenaments el dilluns 3 d'agost, sota les directrius del nou tècnic, Edu Berrocal, que estarà acompanyat per Sergi Sancho a la banqueta. El primer partit de pretemporada serà el dia 8 d'agost contra l'Avià, en un camp de Les Comes que estrenarà gespa renovada.

Després d'una temporada complicada, on els blaus van patit fins a l'últim moment per mantenir la categoria, Berrocal té clar que cal "donar estabilitat a l'equip, que en un any ha tingut tres entrenadors i, per tant, tres projectes diferents. Falta una línia de treball i apostar per un estil de joc més valent, on els jugadors siguin creatius, vulguin la pilota i, en lloc d'esperar que passin coses, les provoquin i les creïn", afirma.

Les novetats a la plantilla són: Yannick Viles (San Mauro), Bernat Benito (San Mauro), Martí Lliró (juvenil), Òscar Garcia (Moja), Èric Gónzález (Vilafranca) i Joan Redondo (juvenil). Amb l'equip ja configurat, Edu Berrocal confia en que "no pateixi i estigui a la zona mitja-alta de la classificació, com li correspon". Sobre la possibilitat de pujar a Tercera Divisió, el tècnic demana "prudència. Cal treballar poc a poc i amb garanties. Passar de 0 a 100 costa molt i cal anar marcant-se objectius més realistes".