Cinc jugadores del FS Gironella, Noe Guerrero, Anna Costa Anneta, Anna Burgaya, Ingrid Vieites i Clàudia Pons han participat amb la selecció catalana femenina de futbol sala en una gira pel Japó per participar, concretament, en el Hyögo Futsal Women's Friendly Match 2015, organitzat per la Federació de l'autonomia japonesa de Hyögo a la ciutat de Kobe.

En el primer partit del torneig, Catalunya es va enfrontar a la selecció del Japó, un conjunt que es troba en plena preparació pel Mundial femení de futbol sala i que té un bon lloc dins el rànquing de la FIFA (sisè lloc), empatant sense gol. Els primers 20 minuts van ser molt igualats, però amb dues bones aproximacions catalanes. En el segon temps s'ha mantingut la mateixa tendència del joc, una bona pressió defensiva de Catalunya i sense èxit en les accions d'atac d'uns i altres, mantenint-se l'empat a zero gols fins al final.

En la segona jornada de les catalanes, es van enfrontar a la selecció autonòmica de Hyögo, el partit que tancava el triangular (el primer dia, Japó es va imposar a Hyögo per 4 a 1). El partit va tenir un inici desordenat però Catalunya, de mica en mica, va anar agafant el ritme creant pressió a la porteria contrària, i al minut 9, Anna Costa Anneta feia el 0 a 1.