El lateral brasiler del Barça Adriano Correia és molt a prop de deixar el club blaugrana per convertir-se en nou jugador de la Roma. Segons va informar ahir la cadena Sky Italia, el representant del jugador i el conjunt transalpí haurien arribat a un acord econòmic i ara només falta que parlin les dues entitats. El seu agent, Paulo Afonso, ja negocia amb el club blaugrana i l'home fort de la Roma en les negociacions, Walter Sabbatini, podria arribar a la capital italiana en les properes hores.

Adriano és ara mateix als Estats Units, on el Barça haurà jugat aquesta matinada passada, contra Los Angeles Galaxy, el seu primer partit de la gira que hi du a terme. El lateral, que va arribar provinent del Sevilla el 2010, no s'ha consolidat mai com a titular però ha jugat una bona quantitat de partits cada temporada, tant a la dreta, com a l'esquerra de la defensa, i ha estat campió de lliga tres cops i de la Lliga de Campions en dues ocasions més.

Molta competència

El fet que podria haver impulsat Adriano a deixar el Barça és l'extrema competència que hi té. Com a laterals drets poden jugar Dani Alves, Douglas i, a partir del gener, Aleix Vidal; a l'esquerra, el titular és Jordi Alba i també hi pot actuar Mathieu si hi ha excés de centrals, amb la recuperació de Vermaelen i amb la decisió de Bartra de quedar-se. Davant d'aquest panorama, i a punt de fer 31 anys, Adriano vol trobar un equip que li permeti disposar de més minuts que el Barça en aquests moments.

En el seu nou destí, Adriano coincidiria amb un antic company, el malià Seydou Keita. A més, tindrà l'oportunitat aviat d'enfrontar-se als seus excompanys, ja que el 5 d'agost, el Barça i la Roma jugaran pel trofeu Joan Gamper.