Destacada, l'actuació dels sis arquers del Tir Arc Olesa que van prendre part en els campionats d'Espanya absoluts i amb arc adaptat celebrats a Cambrils (Tarragona), una competició que va aplegar uns 200 esportistes.

En arc adaptat, Jesús López va aconseguir la medalla de plata en la modalitat d'arc compost, i es va classificar 31è de la general, amb 669 punts (6 menys que el campió); López va entrar a les rondes eliminatòries i va ser eliminat als setzens de final per 140 a 145 per Sánchez (Castella i Lleó).

Manel Souto va formar part de l'equip de Catalunya amb Gómez i Lijarcio i es van quedar a les portes de la medalla de bronze en caure per 213 a 224 davant Castella i Lleó. Una altra destacada del Tir Arc Olesa va ser Adriana Pla, que, tot i ser arquera cadet, va debutar a l'estatal absolut amb un bon nivell; a la fase prèvia es va situar en el lloc 25è, que li va donar dret a participar en les eliminatòries finals, on es va imposar primer a la catalana Natalia Grabowska per 6-2. A vuitens de final, Pla es va trobar amb la balear Magali, component de l'equip estatal, que va haver d'esforçar-se de valent per superar l'arquera olesana per 2-6.