Els anoiencs Bernat Seuba i Armand Mollà, representants de la selecció catalana de biketrial, van acabar en quarta i cinquena posició l'última prova del Campionat del Món que, com les altres, es va celebrar ahir a Òdena. Amb aquests resultats, el gran dels Seuba i Mollà finalitzen en cinquè i sisè lloc un campionat guanyat pel txec Vaclav Kolar, també guanyador ahir.

En la categoria reina, la de vint polsades, Kolar va treure partit de l'absència de l'aragonès Abel Mustieles, guanyador de les dues primeres proves, per superar Raúl Gutiérrez, amb qui estava igualat a la general en el segon lloc abans de la cursa definitiva. En l'altra categoria absoluta, la de 26 polsades, la victòria va correspondre al català Rafa Tibau.

El campionat també va tenir competicions d'altres categories com ara la júnior, amb la presència d'un altre corredor de casa nostra, el també odenenc Marc Seuba, que va quedar sisè. En el seu cas, va ser sisè en la cursa d'ahir, guanyada pel letó Arvis Dermarks, davant del català Domènec Lladó. En la classificació general, aquest últim es va proclamar campió del món amb 70 punts, nou més que el ciclista bàltic. El petit dels Seuba acaba el Mundial amb dues sisenes posicions i una setena i el setè lloc final.