El 35è Torneig Internacional d'Handbol de Sant Esteve Sesrovires va finalitzar amb una victòria per a l'equip de casa en la categoria sènior masculina i amb un segon lloc per les noies del CH Sant Esteve Sesrovires en la femenina. L'Absolut Sanes, equip format per exjugadors del primer equip del CH Sant Esteve Sesrovires (i que ja es troben retirats de la primera línia de competició), es va emportar el trofeu de campions de categoria seniors masculina en imposar-se a l'equip Butaneros del Vallés -format principalment per jugadors del CH Sant Cugat- per 16-21. Bart Olivares, de l'equip campió, va ser escollit MVP, premi que va rebre de mans d'Alfredo Sanz, el president del club.

En la categoria de sènior femení, les jugadores de l'equip local es van enfrontar al FOS Belgrade serbi, un equip amb un gran potencial. Les sèrbies van imposar la seva alçada, i van combinar la seva força i contundència defensiva, amb la rapidesa en les accions d'atac, per guanar el partit per 25-13. La jugadora de les balcaniques, Tina Kolundzic, va ser escollida com a MVP de la final. En la categoria de juvenil masculí, el títol va ser pel Gus Gus Team, per davant del Pico Pala, mentre que en la femenina la victòria final va ser pel CH Sant Esteve, per sobre de l'Orlandas Handbol Team. Els jugadors més valorats van ser Edgard Sans i Érika Martínez. En cadet masculí el BM Pucela, de Castella i Lleó, es va endur el triomf davant del CH Igualada, i en femení el Dybbol danès va superar el Lanester HB. Els MVP's van ser Daniel Alarcía i Emilia Molina.