L'ICL Manresa es tornarà a enfrontar al Barça Lassa a les semifinals de la 36a Lliga Nacional Catalana per segon any consecutiu. Enguany aquest torneig es disputarà al Palau d'Esports de Granollers, la Ciutat del Bàsquet Català 2015, els dies 25 i 26 de setembre. Repetint el format de final a quatre de l'any passat, les semifinals tornaran a ser les mateixes: MoraBanc Andorra contra FIATC Joventut, i Barça Lassa enfront l'ICL Manresa, en el que serà el segon partit de les semifinals.

En el partit de l'any passat, els blaugrana van superar els manresans per 82-66, amb Justin Doellman com a màxim anotador amb 18 punts. Per als bagencs, els millors van ser Roger Grimau, Dimitris Haritopoulos i AJ Ogilvy amb 10 punts cadascun (els dos darrers no van acabar la temporada al Nou Congost). A la final, disputada a la Seu d'Urgell, els blaugrana es van imposar a l'Andorra en un partit espectacular, que va acabar 104-93, amb un Doellman espectacular (27 punts), tot i que el MVP va ser per Ante Tomic (14 punts, 9 rebots i 7 assistències per a un 31 de valoració).

El diumenge 20 del mateix mes se celebrarà la final femenina, a partit únic, que enfrontarà l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu. En la Lliga Nacional Catalana d'EBA, disputada a principi de setembre, hi haurà el Physic Igualada i el Martorell Solvin.