El Manresa Futbol Sala lluirà el logo de "Manresa 2022" a la part principal de la samarreta per promocionar la commemoració dels 500 anys de l'arribada de sant Ignasi de Loiola a Manresa.

A hores d'ara, el club manresà no disposa de cap patrocini després que l'empresa New Malibú no ha renovat el contracte. L'entitat manresana està fent gestions per aconseguir un nou espònsor per part del president Antoni Coma. En cas que les negociacions fructifiquin, el club no abandonaria "Manresa 2022" i es mantindria en un altre posició de la samarreta i també en el pantaló.

El Manresa FS ha decidit promocionar "Manresa 2022" de forma voluntària tenint en compte que, fins ara, el primer equip de l'entitat ja lluïa "Manresa Ciutat Mil·lenària". Cal recordar que la promoció de "Manresa 2022" per part del club manresà de futbol sala no només tindrà àmbit català sinó que aquesta propera temporada, la primera plantilla del Manresa FS haurà de competir al grup 3 de la Segona Divisió B, un grup que tindrà representació castellonenca i balear amb la presència del Playas de Castellón i el Santa Eulàlia d'Eivissa.