El Barça va perdre davant el Manchester United en el segon partit de la pretemporada, un matx típic d'aquesta època de l'any, amb ritme pausat i petits detalls individuals, sense cap trascendència pel que queda per venir.

En una primera part igualada, amb domini de la pilota per part del Barça però amb més intensitat dels jugadors del United, l'encert va determinar el resultat dels primers 45 minuts. La falta de punteria va perjudicar l'equip de Luis Enrique, que va veure com Luis Suárez enviava en dues ocasions la pilota al pal. La primera en una falta directe que De Gea va observar com una estàtua als tres minuts de partit, i la segona, a tres pel descans, després d'una bona maniobra fora de l'àrea. Els de Van Gaal, en canvi, en van tenir prou amb un corner sacat per Young i rematat per Rooney sense oposició, després d'empentar lleugerament a Adriano, que va calcular malament el salt. El lateral brasiler, ahir ubicat a la dreta, es va veure superat en molts moments. L'altre cara de la moneda va ser Pedro, hiperactiu per tot el camp.

A la segona meitat Luis Enrique va experimentar amb Sergi Roberto de lateral dret, i la primera reacció va ser dolenta: al minut 64, dos minuts després que Van Gaal canvies els 11 jugadors de cop, Lingard va aprofitar una internada per la banda dreta blaugrana per fer el segon del United. Quan tot semblava decidit, Rafinha va fer el de l'honor i Jazunaj el definitiu 1-3.