Fins al moment ja havia donat una de les grans sorpreses en derrotar en semifinals l'Argentina, una de les grans favorites al triomf final per 3-2, i ahir tenia la dura prova de foc contra el potent combinat marroquí. El partit, certament, no va tenir massa bon joc (que no ocasions) i les imprecisions, fruit de la forta pressió rival, van superar el joc combinatori. Al final el joc directe i ràpid dels bolivians va superar el futbol combinatori nord-africà. Amb un combinat marroquí totalment llançat a l'atac (va tenir dues ocasions claríssimes per empatar als darrers minuts), Bolívia va saber sentenciar marcant el 3-1 definitiu al minut 95 del partit.

Els primers minuts del matx van ser de tempteig, on cap dels dos equips prenia massa riscos. Tot i això la primera ocasió de gol va arribar al minut 6, quan el porter dels marroquins, Addil, feia una bona aturada rebutjant un perillós xut a córner. Marroc intentava travar el partit a base de faltes. La primera ocasió dels verd-i-vermells va arribar al minut 20 però el porter bolivià va salvar la rematada a boca de gol i gairebé tot seguit un jugador marroquí xutava fora en una ràpida acció de contracop. Com dèiem, el partit no era massa brillant, però sí que tenia bones ocasions de gol. D'aquesta manera Bolívia estavellava un xut al pal al minut 30. Quan tot semblava indicar que el resultat al final del primer temps seria d'empat a zero, una ràpida acció al contracop dels marroquins va significar el 0-1. Les ràpides accions ofensives del Marroc portaven de corcoll la defensa del conjunt bolivià.