La selecció catalana va revalidar el títol de campiona d'Espanya de seleccions autonòmiques en el míting que es va celebrar ahir al complex esportiu de Las Mestas, a Gijón. L'equip català (558 punts) es va imposar a Madrid (537,5) i a Castella i Lleó (504,5), tot i que a mitja competició era superat pels madrilenys, que van pagar el fet de no ser tan complets en les proves finals. Un total de cinc atletes anoiencs i una bagenca van formar part de l'equip català. A més, cinc atletes més d'equips de casa nostra i el navarclí Jordi Sánchez també van participar amb d'altres equips.

La millor actuació va ser per a la surienca del FC Barcelona Alba Casanovas i per a l'atleta del CA Igualada Ariadna Ramos, que van ser segones en les seves respectives proves. Casanovas va fer un temps d'1.00.97 i Ramos va obtenir la mateix posició en triple salt amb 12,65 metres.

De la resta de participants de Catalunya, quarts llocs per a l'igualadí Jordi Yoshinori Matsuoka en el salt de llargada (7,23 metres) i el mateix loc per a la també anoienca, en aquest cas del FC Barcelona, Níria Pascual en el llançament de javelina, amb un millor intent de 46,73 metres.

Sheila Garcia, també del CAI, va ser cinquena en el salt de llargada amb un registre més destacat de 5,68 metres i Marc Sánchez, també del combinat groc i negre, va ser setè en el salt d'alçada amb un intent vàlid sobre 1,95 metres.

D'altres seleccions

Pel que fa als representants en d'altres seleccions, Jordi Sánchez va quedar segon en el llançament de javelina representant Castella i Lleó amb 70,41 metres; Paula Sevilla, de l'Avinent Manresa, participava en relleus per Castella-la Manxa. Va ser desqualificada en els 4x100 metres i novena en els 4x400, amb un temps de 3.54.75; l'andalusa Maria Rosario Torres, també dels manresans, va quedar cinquena en martell amb 52,76 metres. Finalment, en la selecció balear, Ivan Zarco, del CAI, va ser dotzè en 3.000 obstacles (9.25.35) i Marina Petkova, del CAM, novena en 800 metres (2.13.31).