La capitana de la selecció espanyola de natació sincronitzada, Ona Carbonell, es va penjar ahir la medalla de plata en la final de solo tècnic dels Mundials de natació de Kazan. Carbonell va acabar amb 93.1284 punts i només va ser superada per la russa Svetlana Romashina (95.2680), mentre que la xinesa Sun Wenyan (91.5479) va completar el podi. La interpretació del 'Rèquiem per un somni' va entregar a la solista catalana la segona millor nota d'entre les 12 finalistes. La barcelonina va arribar a la final amb la segona millor nota i en la lluita entre les 12 millors es va mantenir en aquesta posició per proclamar-se subcampiona del món a la localitat russa.

Carbonell va renunciar a Kazan a les proves per equips per centrar-se exclusivament en les rutines en solitari i dúo, i de moment l'aposta li ha sortit bé. Només Romashina, a qui la seva reinterpretació del paper de l'actriu nord-americana Julia Roberts a Pretty Woman va impulsar sense discussió al primer lloc, va superar a Carbonell. La barcelonesa disputa avui la primera jornada del duo tècnic, fent parella amb Clara Camacho, a primera hora del matí, i al vespre disputarà la final -si es classifica-en la que podrà sumar la seva segona medalla dels mundials.