El pilot fruitosenc David Checa va finalitzar en la sisena posició en les 8 Hores de Suzuka, la segona prova puntuable del campionat del món de resistència de motos 2015, mentre que el manresà Toni Elías i el seu equip van acabar en la catorzena plaça. L'equip francès GMT-94, en el qual va córrer David Checa amb Kenny Foray i Ma-thieu Gines com a companys, va fer 201 voltes en el circuit japonès, mentre que l'Honda Toho Racing d'Elías, que va córrer al costat de Tetsuya Yamaguchi i Ratthapark Wilairot, en va fer 198.

La victòria va ser per a l'equip oficial de Yamaha, amb el català Pol Espargaró com a líder, acompanyat de Katsuyuki Nakasuga i Bradley Smith. Després de fer 204 voltes i d'una lluita aferrissada amb l'equip oficial d'Honda (amb Josh Hook, Kyle Smith i Dominique Aegerter), els de Yamaha es van imposar per 77 segons de diferència. Dels 70 equips que van prendre la sortida, només 51 la van acabar. Pel que fa als abandonaments, cal destacar el de l'australià Casey Stoner, excampió del món de MotoGP, que va tenir un accident i es va fer dues greus fractures, una a la tíbia de la cama esquerra i l'altra a l'omòplat dret.