En un gran exercici col·lectiu, molta eficàcia ofensiva i amb superioritat, la selecció femenina d'Espanya va golejar Nova Zelanda per 23 a 2. Després de la dubitativa estrena, les noies de Miki Oca van oferir un bon partit, amb molta intensitat i un aprofitament de les superioritats.

Encara que li va costar obrir el marcador, Espanya va posar una gran velocitat en el joc, sobretot en el segon quart, quan es va veure la millor versió de les jugadores espanyoles.

L'equip de Nova Zelanda va quedar desbordat per la contundència física i el domini mental d'Espanya. Els parcials, tots favorables a les d'Oca, van ser de 3 a 0, 7 a 1, 5 a 1 i 8 a 0. Cal dir que la portera espanyola Laura Ester va estar 14 minuts imbatuda.