El CN Castellet va celebrar dissabte la 32a edició de les 12 Hores de natació. Es van omplir els 8 carrers de la piscina. Cinc, per 45 nedadors del club; un sisè carrer va ser ocupat per 45 exnedadors o simpatitzants del CN Castellet; el setè i vuitè van ser per a entitats i agrupacions del poble de diferents àmbits, ja sigui esportiu, cultural o d'altres. També es va tenir la col·laboració d'algun club forà, com ara el CN Navàs.

Els nedadors que van fer més metres van ser Álex Martínez amb 5.675 metres i Alejandra Palomares amb 5.140. El total de metres dels cinc carrers del CN Castellet va ser de 199.825; al d'exnedadors, 30.750 i els dos de les entitats, 73.500; en total, 304.075 metres.

Es van atorgar premis als dos nedadors esmentats que van nedar més, Álex Martínez i Alejandra Palomares, a l'entitat que va sumar més metres, Les Velles Glòries (exnedadors del CN Castellet dels anys 74, 75, 76 i 77) amb 5.650, a l'agrupació amb més nedadors, la colla de Convergència de Sant Vicenç (17 membres); als més joves (Oriol Juan i Júlia Puig), al més veterà (Leandre Querol), a la més veterana (Emi Niño), i a l'originalitat (el grup de teatre Cul-i-seu). Totes les entitats i agrupacions presents van tenir un trofeu de participació i els nedadors, un petit obsequi (taps per a les orelles i una pinça per al nas).