Una lesió al bessó va impedir el davanter bagenc Jonathan Soriano disputar, ahir, el partit d'anada de la primera eliminatòria de classificació per la Lliga de Campions. El seu equip, el Salzburg austríac, s'enfrontava ahir al Malmö suec, i el marcador va ser favorable als companys de Soriano per un bon 2 a 0, que dóna un cert marge de cara a la tornada la setmana que ve al camp del Malmö, quan s'espera que ja pugui jugar el jugador de casa nostra. Els gols van ser anotats per Andreas Ulmer al minut 51 i per Martín Hinteregger de penal al minut 89, quan el partit ja es trobava a les acaballes.

Es dóna el cas que la temporada passada, el mateix Malmö suec va ser el conjunt que va deixar fora de la màxima competició continental el Salzburg, en aquell cas en la darrera eliminatòria abans de la fase de grups, en la qual entren els principals equips.

Dimarts, el conjunt que entrena el monistrolenc Joan Carrillo, el Videoton d'Hongria, no va poder passar de l'empat a un gol amb el BATE Borisov. El conjunt bielorús es va avançar en el marcador al minut 56 amb un gol d'Aleksandr Karnitskiy i va empatar pels locals Vinicius al minut 89.