Segona medalla d'Ona Carbonell, aquest cop un bronze en el solo lliure, una demostració que és fins ara l'única alegria de l'equip espanyol de sincronitzada, que ha sumat cinquens llocs en la resta de competicions disputades fins ara.

La catalana va obtenir 94,900 punts. La medalla d'or va ser per a la russa Natalia Ishchenko, amb 97,2333 punts, i la xinesa Xuechen Huang va sumar-ne 95,700 per ser segona.

Després de la plata aconseguida en l'exercici tècnic, el bronze d'ahir confirma les seves bones sensacions com a solista. Es tracta de la seva divuitena medalla en uns Mundials i es converteix, després de Gemma Mengual, en la segona espanyola més llorejada de la història. Carbonell, que no forma part de l'equip, ha centrat la seva aposta en el solo i els duos. Ahir va millorar lleugerament la nota que va realitzar en el preliminar, però no va poder superar la xinesa Huang. L'exercici de Carbonell es basa en una composició de Raphael Imbert i ofereix una gran dificultat amb elements particulars. Va tenir millor nota en dificultat (28,600) que en execució (28,300), i en impressió artística la mitjana va ser de 9,5 punts.