El Red Bull Salzburg del vilomarenc Jonathan Soriano i el Videoton hongarès, entrenat pel monistrolenc Lluís Carrillo, van quedar eliminats ahir en la tercera eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions pel Malmö suec i el Bate Boríssov bielorús, respectivament.

Soriano no va poder jugar amb els austríacs per culpa d'una lesió que arrossega per un cop al bessó que ja li va impedir disputar l'anada. Davant del mateix equip que el va deixar fora la temporada passada, el Salzburg portava un clar 2-0 a favor de l'anada, però els escandinaus el van igualar en només 14 minuts amb els gols de Djurdjic i Rosenberg. Abans del descans, Rodic va fer el 3-0 i el Salzburg ja no va poder fer el gol que li hauria donat la classificació.

També va tenir possibilitats el Videoton, que havia empatat a casa (1-1), però va veure com li expulsaven un jugador ja a la represa i com el jugador del Bate Nikolic anotava l'1-0 quan només faltaven vuit minuts per al final. Tant el Salzburg com el Videoton disputaran ara una prèvia de la Lliga Europa. Ahir també es van classificar l'Astana, el Celtic, el CSKA de Moscou, el Basilea, el Bruges, el Partizan, el Xakhtar, l'Skenderbeu i el Maccabi de Tel Aviv.