Un triple quilòmetre vertical amb 10 kms de distància i 3.000 metres de desnivell positiu. Aquesta era la proposta de la Red Bull K3, un repte només a l'abast dels millors i que per segon any consecutiu va ser guanyada per l'atleta igualadina Laura Orgué. L'atleta va confirmar ahir pel matí el seu excel·lent moment de forma i domini de l'especialitat conquistant per segon cop aquesta explosiva prova disputada pels voltants de Torí (Itàlia) amb un temps de 2 hores 31 minuts i 45 segons, gairebé deu minuts més del temps que va aconseguir l'any passat.

Poc temps si es té en compte la forta calor que va acompanyar ahir a tots els participants de la prova. Segona classificada va ser la corredora local Rafaella Miravelle, a tres minuts d'Orgué i va tancar el podi femení Vanesa Ortega (2 hores i 37 minuts). En categoria masculina la victòria va ser pel suís Remi Bonnet, amb un temps de 2 hores 1 minut i 57 segons).

La Red Bull K3 és, ni més ni menys que la prova d'skyrunning més explosiva del món. Tres quilòmetres verticals amb sortida a Susa (Torí), a 503 metres sobre el nivell del mar, i amb arribada a la cima del Rocciameole, una cima exigent de 3.598 metres d'alçada. Al final de la cursa l'atleta anoienca comentava que havia estat una "cursa molt dura, molt més que l'any passat. Ha estat marcada per la calor i en el meu cas al tram final he acusat una mica l'alçada". Al final la corredora va afegir que "tot i les dures condicions d'aquest any, he pogut gaudir de les vistes de la cima i realment ha estat impressionant".