El davanter del Barcelona Neymar da Silva és baixa per al partit de la Supercopa d'Europa que el conjunt blaugrana disputarà contra el Sevilla, dimarts que ve, a Tbilissi (Geòrgia).

El brasiler ha quedat fora de la convocatòria després que hagi estat diagnosticat de parotiditis (galteres) aquest diumenge, tot i haver-se vacunat prèviament d'aquesta malaltia.

Abans de conèixer la llista de jugadors convocats, l'equip ha fet aquest matí l'últim entrenament abans de la final a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El tècnic, Luis Enrique Martínez, ha convocat tota la plantilla per viatjar demà a primera hora a Geòrgia, inclosos els lesionats Jordi Alba, Douglas Pereira i Arda Turan i també Aleix Vidal, que com Turan, tampoc pot disputar la final per la sanció de la FIFA al club català.

Així doncs, la convocatòria per viatjar a Geòrgia la formen: Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Bartra, Sandro, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Halilovic, Aleix Vidal i Arda Turan.

L'equip viatjarà aquest dilluns al matí cap a Tbilissi. En arribar, els homes de Luis Enrique s'entrenaran a l'estadi Boris Paichadze, l'escenari de la final. El partit, amb el Sevilla com a rival, es disputarà dimarts a les 20.45 hores (22.45 hores, hora local).