El Bayern de Munic només va necessitar 26 minuts per deixar sentenciada la primera eliminatòria de la DFB Pokal -la Copa Alemanya- en derrotar per 1-3 el FC Nottingen, un equip de la quarta divisió alemanya. Els homes de Guardiola es van avançar en el minut cinc per mitjà del xilè Arturo Vidal, que es va estrenar com a golejador de l'equip bavarès des del punt de penal. Els locals, animats per la seva afició, van somiar amb donar la campanada quan al minut 16 Hecht-Zirpel va situar l'1-1 en superar Ulreich. Però l'esperança va durar menys d'un minut, el que va necessitar Götze per tornar a situar el Bayern per davant, després d'aprofitar una passada d'un actiu Vidal. Al minut 26, el polonès Lewandowski va sentenciar el partit.

Guardiola va aprofitar el partit per fer rotacions a una setmana de l'inici de la Bundesliga, al que arriba discutit després de la derrota a la final de la Supercopa davant el Wolfsburg, i els constants rumors sobre una possible marxa al final de temporada. El títol de lliga tornarà a ser una obligació pel de Santpedor, de qui s'espera que guanyi la Lliga de Campions.

Tàndem decisiu

El Borussia Dortmund, finalista l'any passat, també va passar el tràmit d'aquesta primera ronda i es va imposar al Chemnitzer (tercera divisió) per 0-2, gràcies al tàndem ofensiu format per Pierre-Emerick Aybameyang i Henrikh Mkhitaryan. Al minut 25 de partit el primer va aprofitar una passada del segon per obrir el marcador, i a vuit minuts pel final del partit va ser l'armeni Mhitaryan el que va sentenciar aprofitant una assistència del gabonès Aubameyang. La sorpresa la va donar el Carl Zeiss Jena, de quarta categoria, que va eliminar l'Hamburg per 3-2, amb un gol de Johannes Pieles a la pròrroga.