Marc Márquez va aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva al Gran Premi d'Indianapolis, les tres últimes a MotoGP i les dues anteriors a Moto2, després d'una cursa en què va superar en les tres últimes voltes un Jorge Lorenzo que va dominar la prova fins aquell moment i que va pagar el desgast dels pneumàtics. Per la seva banda, el manresà Toni Elías va finalitzar en el lloc número 21, l'últim dels que van acabar la cursa. La moto de Karel Abraham, l'Honda de l'equip Cardion AB Motoracing, ja ha demostrat durant tota la temporada que no dóna per gaire més i el bagenc va estar lluny de lluitar pels punts. Tot i això, va tenir una bona disputa fins al final amb Alex de Angelis, Stefan Bradl i Eugene Laverty, que el van precedir a la classificació.

Dues batalles

Marc Márquez era qui tenia la pole i qui va sortir des del primer lloc, però de seguida es va veure que Jorge Lorenzo volia marcar el seu ritme de cursa. El mallorquí va avançar el català en l'arrencada i va intentar escapar-se. Amb Pedrosa just darrere, Rossi va tenir problemes amb Iannone, que el va tancar en el primer revolt, i va trigar unes quantes voltes a accedir a la quarta posició. Els de davant, però, ja havien aconseguit un avantatge que seria irrecuperable.

Darrere, Toni Elías havia intentat passar davant de Stefan Bradl en el primer revolt, però de seguida va tornar a un últim lloc que ja no abandonaria. El manresà va anar-se trobant millor a mesura que passava la cursa i va millorar les prestacions dels entrenaments. Lamentablement, no va poder passar del lloc 22 i ara caldrà esperar una nova oportunitat, ja que sembla que Abraham ja estarà a punt a Brno.