Una jove promesa del motociclisme belga, Loris Cresson, s'ha incorporat a l'equip TMR - La Bruixa d'Or per fer parella amb l'italià Lorenzo Petrarca al Júnior World Championship en moto 3 que ja estava a l'escuderia de Sant Fruitós de Bages.

Cresson, que aquest agost farà 17 anys, és un pilot amb una gran projecció. Tot i no tenir massa experiència, ja va donar alguna mostra del seu talent en les darreres curses de la temporada passada competint amb l'equip KPR. Aquest curs, el jove belga ha començat a córrer al Júnior World Championship amb l'equip RBA Racing, però per diferents circumstàncies els resultats no han acabat d'arribar decidint canviar d'aires per incorporar-se a la formació que dirigeix els fruitosenc Lluís Suárez.

Loris Cresson ha comentat que "l'equip TMR - La Bruixa d'Or és molt conegut al paddock perquè aposta pels pilots joves i per haver tingut a les seves files molts corredors que han fet el salt als diferents Campionats del Món. Crec que es tracta d'un equip perfecte per consolidar-se; espero estar a l'alçada de la trajectòria d'aquest equip, la seva experiència i la seva capacitat".