El ciclista espanyol, Gustavo César Veloso (W52) va adjudicar-se ahir la seva segona Volta Portugal. Veloso es va coronar vencedor en una etapa guanyada pel jove corredor italià de 21 anys Matteo Malucelli (Team Idea 2010). L'etapa de 132 quilòmetres amb final a Lisboa, va estar marcada per una aparatosa caiguda en els darrers instants de la carrera. El gallec Gustavo César Velosa, de 35 anys, estarà acompanyat al podi final pel portuguès Jóni Brandao (Efapel) i per l'espanyol Alejandro Marque (Efapel). Els dos corredors del Team Ecuador, el navassenc Jordi Simón i l'estanyenc Jaume Rovira, no van poder gaudir de la darrera etapa de la Volta a Portugal ja que ambdós ciclistes havien abandonat en etapes anteriors.