Una setmana després de guanyar al Chelsea la Community Shield, l'Arsenal es va situar com a cuer provisional de la Premier League en caure a casa per 0-2 davant el West Ham en el primer partit de la lliga. Si contra el Chelsea el porter Cech va ser l'heroi, ahir es va convertir en el dolent de la pel·lícula. A punt d'arribar al descans es va quedar a mitja sortida en una centrada de Payet, i això ho va aprofitar Kouyate per fer el primer. En la segona meitat, en la segona arribada dels hammers, el porter txec va fer l'estàtua en un xut des de fora l'àrea de l'argentí Zárate.

Millor li van anar les coses al Liverpool en el seu debut al Britannia Stadium davant el Stoke City. Un golàs des de fora l'àrea de Coutinho, a cinc minuts pel final, va donar els tres punts als reds davant un equip en el que van jugar els exblaugrana Muniesa i Afellay. En l'altre partit de la jornada, un renovat Newcastle va empatar a casa amb el Southampton (2-2), tot i avançar-se en dues ocasions en el marcador.