El tècnic del Barcelona, ??Luis Enrique, va qualificar d '"espectacular" la final de la Supercopa d'Europa davant el Sevilla (5-4) i va assegurar que el seu equip es va refer després de desaprofitar un 4-1 i "va ser superior a la pròrroga".

"Hem fet un partit molt complet. Crec que l'equip ha tornat a merèixer el títol. L'equip ha tornat a ser superior a la pròrroga", va dir Luis Enrique en roda de premsa a l'estadi del Dinamo Tbilisi.

A Luis Enrique no el va sorprendre que el Sevilla oferís tanta resistència, ja que en el partit de lliga jugat la passada temporada al seu estadi, els sevillistes també van remuntar un 0-2 en contra.

"No ens oblidem del potencial del rival. Ja sabíem de la dificultat que tenia el Sevilla. Això és un exemple de la dificultat que té guanyar títols i partits. En el minut 3 comences perdent i al 50 gairebé sentències el partit", ha subratllat.

L'asturià creu que amb el 4-1 al marcador el Sevilla "no tenia res a perdre" i amb diverses jugades per banda va posar en moltes dificultats a la defensa barcelonista.

D'altra banda, va defensar la decisió de deixar a la banqueta a l'heroi del partit, Pedro Rodríguez, que va marcar el gol de la victòria en la pròrroga.

"Fa dos dies no va poder entrenar. Tenia molèsties a l'abductor. He triat l'onze que considerava millor. Tornaria a prendre la mateixa decisió", ha assenyalat i ha recordat "el difícil" que han estat els últims dies per al jugador a causa dels rumors sobre la seva possible marxa al Manchester United.

De cara al futur, va assegurar que l'objectiu és recuperar els jugadors de l'esforç físic i "pensar ja en a Supercopa d'Espanya" davant l'Athletic de Bilbao que es disputarà el proper divendres.