La corredora manresana resident a Castellnou de Bages Laia Díez es va endur la victòria en la categoria femenina de la UT Vall d'Aran Compressport, una cursa de 122 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu. Díez va fer un temps de 12 hores i 11 minuts, que també li va permetre ser setena en la classificació general, amb el mateix temps que el cinquè i el sisè.

La bagenca va comentar que "les condicions climàtiques van ser duríssimes, i la intensitat de les tempestes va fer que s'hagués de parar la cursa, 30 quilòmetres abans del final, per precaució. Això va fer que la cursa fos molt exigent en tots els aspectes". Amb aquest triomf, Díez es manté al primer lloc de la Catalonia Ultra Cup i és molt a prop de la victòria final, ja que només queda la prova de Tarragona el 26 de setembre.