L'expilot osonenc Álex Crivillé, campió del món en els 500 cc el 1999, veu possible i factible "la gran remuntada" en el mundial de MotoGP d'enguany, encara que el de Seva reconeix que "dependrà molt de si fallen Rossi i Lorenzo en les properes curses". El mundial té una cita aquest diumenge al GP de la República Txeca, a Brno. Quan manquen 8 de les 18 proves que hi ha al calendari, Rossi és el líder amb 195 punts, seguit de Lorenzo (186) i Márquez (139).

Segons Crivillé, el gran repte de Márquez "és veure si és capaç o no de remuntar aquests punts". En les declaracions que va fer a través de l'empresa d'assegurances de moto AMV, de la qual és ambaixador, Márquez va declarar que el curs en la categoria de MotoGP està sent un dels més emocionants, amb un campionat que és "dels més disputats en els darrers anys".

Crivillé veu Márquez, campió en els darrers dos anys, "molt en forma" i amb "ganes de guanyar en totes les curses que falten, però va recordar que tant Rossi com Jorge Lorenzo són molt experts.