Louis van Gaal ha confirmat que David de Gea tornarà a veure el segon partit de la Premier del Manchester United, que es jugarà avui, des de la grada. L'entrenador holandès ja va manifestar quan va acabar el primer partit de lliga, davant del Tottenham Hotspurs, que De Gea no tornaria a jugar fins que no quedi tancat el mercat de fitxatges, ja que considera que no està preparat mentalment per les especulacions que el vinculen al Reial Madrid. Però la inclusió de De Gea en les convocatòries per a l'eliminatòria prèvia corresponent a la Lliga de Campions i davant del Bruges belga (dimarts hi haurà el partit d'anada a Old Trafford) van tornar a obrir el debat.

Per aquest motiu, ahir es va fer la pregunta a Van Gaal sobre una possible reconsideració, si podia tornar a ser titular De Gea al lloc del porter argentí Sergio Romero. "No, no hi haurà cap diferència. El mercat de traspassos encara està obert i De Gea continua encara amb el mateix problema. Per tant, ell continua fora de convocatòria en la lliga".

David de Gea, internacional amb la selecció espanyola, està encetant el seu quart curs al Man-chester United, club al qual va arribar l'any 2011 provinent de l'Atlètic de Madrid.00