El Bayern de Munic va estrenar la Bundesliga a casa, un honor que li va concedir el fet de ser el campió. Es va comportar com a tal sobre la gespa de l'Allianz Arena, on va golejar amb autoritat un Hamburg innocent en les dues àrees. Guardiola va optar per un esquema més clàssic, amb una línia de 4 defenses i un doble pivot format per Vidal i Xabi Alonso, i el resultat es va veure en la 2a meitat, quan van aconseguir enderrocar el mur defensiu del seu rival en l'estrena.

L'inici de partit de l'equip bavarès va ser dubitatiu, contagiat pels errors infantils de la parella de centrals formada per Boateng i Benatia, insegurs fins i tot davant d'un rival que no tenia pretensions ofensives. L'afició i els jugadors van respirar tranquils quan Benatia va obrir el marcador amb una rematada de cap d'una falta ben executada per Alonso. El ritme del partit no va canviar, i van ser Douglas Costa i Alaba els que van crear més perill per la banda esquerra. A la represa, l'Hamburg va fer un tímid intent de sortir a l'atac, que va desaparèixer del tot en el moment que Lewandowski va fer el segon, quan va aprofitar un regal defensiu per superar Adler.

Aleshores, l'Hamburg va treure la bandera blanca i el Bayern ho va aprofitar per regalar-se una bona dosi d'autoestima en forma de gols. Els dos següents, en només quatre minuts, van ser obra de l'incansable Müller, i la cirereta del pastís la va posar el brasiler Costa a set minuts per al final.